Κασσελάκης: Μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για μαζική προπαγάνδα των ΜΜΕ σχετικά με το ζήτημα. «Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το “κύμα αποχωρήσεων” από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο», τονίζει στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές.

Σημειώνεται πως η φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε, με δεκάδες ακόμη μέλη και στελέχη του κόμματος από τη Βόρεια Αθήνα να ανακοινώνουν την αποχώρησή τους. Στην κοινή τους ανακοίνωση, κατηγορούν τη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη ότι οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο να γίνει ένα ασπόνδυλο, θολό, λαϊκίστικο και αρχηγικό μόρφωμα.

Προαναγγέλλουν πως θα ενταχθούν στο νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζεται από τα κορυφαία στελέχη που έχουν αποχωρήσει. Το κείμενο αποχώρησης υπογράφουν 85 μέλη του Βόρειου Τομέα.

Εν τω μεταξύ, με «εντατικές διαβουλεύσεις» κύλησε το Σαββατοκύριακο για την ομάδα των 9+2, που ετοιμάζουν τη συγκρότηση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, η οποία είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής από την Τετάρτη και εξής. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες εν όψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Πρώτο βήμα η συγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, επικεφαλής της οποίας φέρεται να είναι ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα εξάλλου ξεκινά με το προνόμιο να έχει στις τάξεις της έμπειρα στελέχη και πρώην υπουργούς σε κρίσιμους τομείς, όπως οι Αλέξης Χαρίτσης και Ευκλείδης Τσακαλώτος στην οικονομία, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νάσος Ηλιόπουλος στην εργασία, η Πέτη Πέρκα στην ενέργεια, η Θεανώ Φωτίου στο κοινωνικό κράτος και η Μερόπη Τζούφη στην παιδεία.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα