Τετ α τετ Τσίπρα – Κασσελάκη χθες, βράδυ Τετάρτης

Τετ α τετ Τσίπρα – Κασσελάκη χθες, βράδυ Τετάρτης

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, τις οποίες επικαλέστηκε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις. 
Υπενθυμίζεται ότι πολλές συζητήσεις προκάλεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το βράδυ της Δευτέρας.

Η μεγάλη έξοδος από τον ΣΥΡΙΖΑ
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το γαϊτανάκι των παραιτήσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκεται σε πρωτοφανή περιδίνηση. Χθες άλλα 52 στελέχη, αυτή τη φορά από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Βόρειας Αθήνας, αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο την Τετάρτη, από το κόμμα αποχώρησαν 50 ακόμα στελέχη από την οργάνωση των Πατησίων αλλά και 24 από την Αχαΐα, μεταξύ των οποίων οι πρώην βουλευτές Ριζούλης και Σπαρτινός.

Ακόμα την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς και ο άλλοτε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα