Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στην Ομπρέλα: Δεν θα κάνουμε πίσω, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στην Ομπρέλα: Δεν θα κάνουμε πίσω, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Ολόμετωπη επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη κατά της Ομπρέλας μόλις μία ημέρα πριν την καυτή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα κάνουμε πίσω, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», διεμήνυσε ο πρόεδρος του κόμματος της Κουμουνδούρου. 

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», είναι το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στην Ομπρέλα, σε παρέμβασή του «Στο Κόκκινο» το πρωί της Παρασκευής (10.11.23).

 O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 6000.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε». 

«Ο  ΣΥΡΙΖΑ είναι  ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης.

 «Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών και στις υποκλοπές, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι η «αλήθεια θα λάμψει». «Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας», τόνισε ο ίδιος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση», συνέχισε και επεσήμανε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό την άρση του απορρήτου για τα στελέχη της ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας ότι «σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα υπήρχαν πολιτικές παραιτήσεις αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα».

Στη συνέχεια, εκτοξεύοντας «βολές» κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα της φορολογίας, ο ίδιος είπε: «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια,  αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κυβέρνηση. «Δεν θα κάνουμε πίσω. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα