Παγώνη για Κασσελάκη: «Όταν σε πλησιάζει σε κοιτάει στα μάτια – Η αγκαλιά που κάνει με τον κόσμο δεν είναι θεατρική»

Παγώνη για Κασσελάκη: «Όταν σε πλησιάζει σε κοιτάει στα μάτια – Η αγκαλιά που κάνει με τον κόσμο δεν είναι θεατρική»

Το παρασκήνιο γύρω από την συνάντηση της με τον Στέφανο Κασσελάκη αποκάλυψε σήμερα η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1.

 Μιλώντας στην εκπομπή Μπρα ντε φέρ και σχολιάζοντας την επικοινωνία που είχε ο κ.Κασσελάκης με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματας που επισκέφθηκε χθες είπε:

 «Ο κύριος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μια αμεσότητα με τον κόσμο, αυτό πρέπει να το ομολογήσουμε όλοι, είναι αλήθεια. Είναι χάρισμα να μπορεί κάποιος να έχει αυτή την αμεσότητα. Έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες, είχε μεγάλη επικοινωνία με τον κόσμο, πήγε και στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στο νοσοκομείο. Γύρισε όλο το νοσοκομείο συνάντησε πολύ κόσμο».

Μάλιστα η κυρία Παγώνη βλέποντας την αποδοχή που έχει ο κύριος Κασσελάκης από τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους που βρίσκοταν στο νοσοκομείο του είπε αστειευόμενη: «Δεν σηκώνεσαι να φύγεις, γιατί θα χάσω τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας».

Τι να έκανα αφού έφτασα στο σημείο να βλέπω όλο τον κόσμο να τον αγκαλιάζει του είπα σήκω φύγε να δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς εδώ.

Δεν κρύφτηκα το είπα μπροστά σε όλους και μου απάντησε σε 15 μέρες θα ξαναέρθω”.

 
Η κ. Παγωνη αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της είπε ότι η οικογένεια του θέλει να βοηθήσει τον τομέα της υγείας αναφερόμενος και στον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

«Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να βοηθήσουμε»
«Όταν πρωτομπήκε στο νοσοκομείο κατάλαβα ότι με εμένα είχε γίνει μια παρεξήγηση με αυτό που είχα πει τις προηγούμενες μέρες για τον συζύγου του και μου είπε ότι η οικογένειά μου θέλουμε να βοηθήσουμε.

Πρέπει να σας πω ότι η σχολή των νοσηλευτών στην Αμερική είναι πάρα πολύ καλή , ξέρουν πάρα πολλά πράγματα και αφού ο ίδιος έχει την πρόθεση να βοηθήσει γιατί να μην έρθει να βοηθήσει. Με ρώτησε ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί να έρθει να βοηθήσει εθελοντικά. Του είπα τι πρέπει να γίνει δεν είναι κακό να έρθει να βοηθήσει»

«Κοιτάει τον κόσμο στα μάτια»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ακόμα τι ήταν εκείνο που την κέρδισε στον κ.Κασσελάκη. “Ο κύριος Κασσελάκης έχει ένα καλό που μου έκανε εντύπωση, όταν σε πλησιάζει σε κοιτάει κατευθείαν στα μάτια αυτό είναι καλό και είναι θετικό σε έναν άνθρωπο.

Δεν μπορούμε όλοι να το κάνουμε. Και η αγκαλιά που κάνει με τον κόσμο δεν είναι θεατρική. Είναι πραγματική Εβλεπα πως συμπεριφερόταν στον κόσμο, η επικοινωνία είναι να την έχεις και μέσα σου”.

Η κ Παγωνη είπε ακόμα πως αν και είναι σε διαφορετικές παρατάξεις με τον κ.Κασσελακη του ευχήθηκε καλή επιτυχία

 
«Ο κύριος Κασελάκης είναι ένα νέος άνθρωπος, έχει αμεσότητα με τον κόσμο, είναι προσιτός είναι ένα ταλέντο αυτό να το έχεις. 

Θα ενημερωθεί για όλα τα θέματα και για όλους τους τομείς, του εύχομαι καλή επιτυχία στον ίδιο και στην παράταξη του. Εγώ ανήκω σε μια άλλη παράταξη. Πρέπει όμως να υπάρχει μια καλή αντιπολίτευση στη χώρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα