Στέφανος Κασσελάκης: Διαγράφει τον Τζουμάκα - Έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Διαγράφει τον Τζουμάκα - Έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ. Το αυστηρό μήνυμα Κασσελακη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα «τιτίβισμα» στο Χ ο Στεφανος Κασσελακης έκανε γνωστό ότι παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ τον Στέφανο Τζουμάκα, τονιζοντας πως «Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Απευθυνόμενος στα στελέχη του κομματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανάρτηση με αυστηρό τροπο δηλώνει πως «η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελακη:

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.
Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Πηγή: .ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα