Χάρης Δούκας: «Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας» – Τι είπε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Χάρης Δούκας: «Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας» – Τι είπε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Αναφέρθηκε στο ντιμπέιτ με τον ανθυποψήφιο του Κώστα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως ήταν καταλυτικό για την εκλογική του νίκη.

Μάλιστα, τόνισε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως δήμαρχος είναι να ανοίξει τη Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Αθήνας και να δημιουργήσει ένα γραφείο καταπολέμησης της ενεργειακής φτώχειας, δημιουργώντας μια ενεργειακή κοινότητα.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί στη θητεία του η διπλή ανάπλαση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σημειώνοντας την ίδια ώρα ότι για ιστορικούς λόγους πρέπει να παραμείνει μια κερκίδα στη Λεωφόρο.

«Θέλω να συνεχίσει το κοστολογημένο πρόγραμμα που υπάρχει. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν η νίκη του σηματοδοτεί κάτι πολιτικά, απάντησε πως είναι νίκη της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα