Στο 2593 εκλογικό τμήμα στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, φορώντας γυαλιά ηλίου. Τον υποδέχθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς κα Παπάζογλου.
«Έχει έρθει η μέρα να αλλάξουμε την ορολογία. Οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους με καθαρά χέρια, χωρίς αλαζονεία και με διαφάνεια. Να έρθουν όλοι στις κάλπες και να στείλουν μήνυμα. Σήμερα είναι γιορτή της δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Κασσελάκης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
«Σήμερα καλώ τους Έλληνες να στείλουν ένα μήνυμα ότι δικαιούνται ένα καλύτερο αύριο. Οι Έλληνες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
πηγή: newsit.gr
Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης: Παράταση στο diesel, 150 ευρώ ανά παιδί και 10 μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην καθημερινότητα




