Συνάντηση Κασσελάκη – Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο – Τι συζήτησαν

Συνάντηση Κασσελάκη – Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο – Τι συζήτησαν

Το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου και συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες
Η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Είδα δια ζώσης τα προβλήματα, έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία» και πρόσθεσε ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μιλώντας για την κλιματική κρίση, η κ. Σακελλαρόπουλου, υπογράμμισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός, η αυτοδιοίκηση αλλά και η τοπική κοινωνία. «Χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», σημείωσε.

Σημειώνεται ότι μετά από την συνάντηση αυτή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με τον Νίκο Φίλη. Κατόπιν, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Κύπρο όπου έως τις 5 Οκτωβρίου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα