Κασσελάκης: Έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει σε σπίτι και απομάκρυνε λάσπες με φτυάρι

Κασσελάκης: Έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει σε σπίτι και απομάκρυνε λάσπες με φτυάρι

Στον Βόλο βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (2/10) ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πλημμυροπαθείς, που δοκιμάστηκαν δύο φορές μέσα σε 20 ημέρες, και επισκέφτηκε σπίτια που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι πρόσφατες κακοκαιρίες.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Κάποια στιγμή, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες, προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε μία από τις κατοικίες που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία, πραγματοποιώντας αυτοψία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τα λασπωμένα παπούτσια του και μπήκε μέσα στο σπίτι φορώντας μόνο τις κάλτσες του. Είδε από κοντά τις εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν οι πλημμύρες και συνομίλησε με την ιδιοκτήτρια.


Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα thenewspaper.gr:

 

«Εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Twitter για την επίσκεψή του στον Βόλο, δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο. «Κράτα γερά» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιοκτήτρια της κατοικίας.

Σε άλλα πλάνα, ο Στέφανος Κασσελάκης διακρίνεται να παίρνει στα χέρια του ένα φτυάρι και να απομακρύνει λάσπες έξω από άλλο σπίτι. «Αυτό από εμένα, όχι για το σόου, αλλά για να αναδείξουμε τον εθελοντισμό», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα