Στέφανος Κασσελάκης: Ο λαός ξέρει τις λύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κάνει πράξεις νόμου

Στέφανος Κασσελάκης: Ο λαός ξέρει τις λύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κάνει πράξεις νόμου

«Ο λαός είναι σοφός, ξέρει τα προβλήματα και τις λύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει πράξεις νόμου», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα του Live News από τις Σπέτσες, αναφερόμενος στο νέο βίντεο, όπου ο ίδιος φαίνεται να κάνει ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή και να λέει χαρακτηριστικά «θα τους ταράξουμε στις παρεμβάσεις». 

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις Σπέτσες, για να συμμετάσχει στο Spetses mini Marathon. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συμμετοχή στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί στις 09:30 το πρωί της Κυριακής.

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγική πολιτική. Φοβούνται να έχει ο λαός τη δύναμη στα χέρια του», σημείωσε σχετικά με το βίντεο. 

«Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μες στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία», επεσήμανε ακόμη. 

«Αυτό που προσβάλλει τη Δημοκρατία, είναι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή χωρίς διαβούλευση, που πάνε να αλλάξουν τα μέλη του ΔΣ της ΑΔΑΕ», είπε μεταξύ άλλων.  

 «Πάνε να αλλάξουν τη σύνθεση μίας ανεξάρτητης αρχής, την οποία έχουν πολιορκήσει εδώ και μήνες με τον κ. Ράμμο», συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης.

«Βάζουμε φωτιά» – Το βίντεο, η ξενάγηση στο γραφείο στη Βουλή και το κάλεσμα στο www.isyriza.gr/

«Θα τους τρελάνουμε στις παρεμβάσεις». Με νέα ανάρτηση – βίντεο στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή, ανακοινώνοντας πως ενεργοποιεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματος www.isyriza.gr/.

«Οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές που είναι κλειστοί στα γραφεία τους και ”χειροκροτητές”». «Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά» συμπληρώνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ίδια ανάρτηση. 

«Χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα.», επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ίδια ανάρτηση. 

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”.

Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο.

Πώς θα γίνει αυτό;

Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας.

Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις.

Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής.

Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα! Γίνε μέλος στο www.isyriza.gr.

Γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω.»

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα