Δόμνα Μιχαηλίδου για Στέφανο Κασσελάκη: Το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο

Δόμνα Μιχαηλίδου για Στέφανο Κασσελάκη: Το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Στέφανου Κασσελάκη μετά την επίσκεψή τους σε σχολείο ΑμΕΑ στην Καλλιθέα, με την υφυπουργό Παιδείας να εξηγεί ότι «το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο»…

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μετά την κοινή επίσκεψη που έκανε με τη Δόμνα Μιχαηλίδου σε σχολείο ΑμΕΑ στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε ξανά στους καταλογισμούς του Στέφανου Κασσελάκη ότι πήγε «απρόσκλητη» στο σχολείο της Καλλιθέας, λέγοντας ότι «το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο.

Το σημαντικότερο είναι ότι ένας πολιτικός της δικής μου της γενιάς έρχεται σε σχολείο και κάνει εξαγγελίες. Η δική μου η γενιά έχει άλλο χρέος. Αυτό το χρέος δεν είναι να επικοινωνήσει», υπογράμμισε η Δόμνα Μιχαηλίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Σαν πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα»

Νωρίτερα σήμερα, η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε απαντήσει και μέσω Facebook στον Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «σαν πολιτικάντη του προηγούμενου αιώνα».

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;

Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα.

Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση», έγραψε στην ανάρτησή της η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα