Στέφανος Κασσελάκης: Η Δώρα Αυγέρη εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας διευθυντής της ΚΟ

Στέφανος Κασσελάκης: Η Δώρα Αυγέρη εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας διευθυντής της ΚΟ

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού  Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κασσελάκης: Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παραδόθηκε

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα

Σύντομη δήλωση παραχώρησε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ψηφοφόρων. Τον τιμώ, είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει. Προχωράμε».

Αυτό δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας του ευχήθηκε συγχαρητήρια, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τον ευχαριστεί εγκάρδια.

 «Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση, γιατί θα σου χρειαστεί. Το μόνο που έχω να σου πω, είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική, πρέπει να ξέρει, ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες και πολλές, να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και με συντροφικότητα» είπε και πρόσθεσε πως κρατά τη φράση που είπε, ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

«Έτσι είναι, στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα, στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα