ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη οι γονείς του κι ο αδελφός του

ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη οι γονείς του κι ο αδελφός του

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ακόμα και σήμερα δεν άλλαξε την καθημερινή του ρουτίνα και την πρωινή βόλτα του, παρά το γεγονός μάλιστα ότι εχθές έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία με ένα πάρτι που κράτησε έως και αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με το σύντροφό του υποδέχεται τη μητέρα του που έφτασε από την Αμερική στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

-Δημοσιογράφος: Νιώθετε περηφάνεια για το γιο σας;

-Ευαγγελία Κασσελάκη: Βεβαίως, για αυτό έκανα αυτό το μακρινό ταξίδι.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ευαγγελία Κασσελάκη έφθασε στο Νέο Κόσμο.

«Ο Στέφανος ήταν πάντα ένα πολύ καλό παιδί. Ευφυέστατος. Υπήρξε πρώτος στο κολέγιο Αθηνών όπου φοιτούσε και για αυτό τον δέχτηκαν με πλήρη υποτροφία στο Phlips academy. Από αυτό το σχολείο έχουν βγει πρόεδροι των ΗΠΑ. Πάντα είχε λάμψη επικοινωνία. Ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός».

Η Ευαγγελία Κασσελάκη, απέφυγε, πάντως, να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της εσωκομματικής αναμέτρησης στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ό,τι πει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από μήνες, όπως είπε και η μητέρα του Κασσελάκη και με αφορμή την υποψηφιότητα του μικρότερου γιου ενώθηκε η οικογένεια.

Ο Στέλιος Κασσελάκης, αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη δήλωσε: «Ο Στέφανος δεν έχει αγωνία. Ο Στέφανος αντιμετωπίζει τα προβλήματα πάντα με ψυχραιμία. Και πάμε σήμερα για τη νίκη, για τον τόπο. Ένα βήμα μπροστά».

Αυτή την ψυχραιμία έδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν άλλαξε την καθημερινή του ρουτίνα. Νωρίς το πρωί βγήκε από το σπίτι με τον σύντροφό του για έναν περίπατο με το κατοικίδιό τους.

Νωρίς το πρωί και ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη σημείωσε: «Το κλίμα της τοξικότητας και της εχθροπάθειας δεν μας ταιριάζει. Θέλουμε ηρεμία, αγάπη και συντροφικότητα. Για το καλό του λαού. Οπός το ζητάμε από το λαό να το προσφέρουμε και στο λαό».

Στο πλευρό του ο Νίκος Παππάς

Έχοντας στο πλευρό του το Νίκο Παππά που μετά τον πρώτο γύρο εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε το απόγευμα του Σαββάτου μια χαλαρή βόλτα στην Ερμού, έβγαλε πολλές selfie και μίλησε με εμπόρους και καταναλωτές.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης έκλεισε τη προεκλογική του εκστρατεία με ένα πάρτι που έδωσε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης για τη νεολαία.

«Εύχομαι να έχω την τιμή να είμαι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η καλύτερη έκβαση της ζωής να έχουμε μια ανάμειξη με τα κοινά. Ας την πάρουμε στα χέρια μας και ας κάνουμε μια αλλαγή στον τόπο μας».

Τη ροή των αποτελεσμάτων η οικογένεια θα την παρακολουθήσει από το γραφείο στο Κέντρο της Αθήνας, το οποίο λειτουργεί ως το κεντρικό προεκλογικό κέντρο του Στέφανου Κασσελάκη.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα