Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση σε Κασσελάκη – Δεν δικαιολογείται η αντίδραση – Ήρθαν 500 άτομα να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση σε Κασσελάκη – Δεν δικαιολογείται η αντίδραση – Ήρθαν 500 άτομα να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη

Την καταγγελία που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω των social media σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που τόνιζαν πως υφίσταται ζήτημα σε τέτοια έκταση που να δικαιολογεί αυτή την αντίδραση Κασσελάκη.

Και αυτό γιατί σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιπρόσωποι των υποψηφίων.
Μάλιστα όπως τονίζουν υπήρχαν 500 περιπτώσεις ανθρώπων που πήγαν να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη!

Παράλληλα έγινε γνωστό πως η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 10 το βράδυ.

Αυτό όπως εξηγούν συμβαίνει γιατί πολλές φορές αργούν οι εφορευτικές επιτροπές και κάνουν λάθη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το τηλεφωνικό κέντρο.
Ακόμη υπήρξαν κάποιες μουρμούρες γιατί έφυγαν μαζικά κάποια sms από υποψήφιο ενώ μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει πάνω από 122.000 μέλη και «αν η ροή συνεχίσει  να είναι αυτή, θα είναι πάνω από 130.000».

Η καταγγελία Κασσελάκη

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προχωρά σε καταγγελία πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή.

Ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή «να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Πηγή: newsit.gr

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα