Πατέρας Κασσελάκη: Από παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο και έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού»

Πατέρας Κασσελάκη: Από παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο και έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού»

Για τον γιο του, Στέφανο Κασσελάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/9) ο Θεόδωρος Κασσελάκης, δύο ημέρες μετά την πρωτιά του στον πρώτο γύρο των εκλογών για τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε ‘χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού’», αποκάλυψε ο πατέρας του στο MEGA, εξηγώντας ότι «από μικρός είχε αυτό το μεράκι».

Συνεχίζοντας, ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα του γιου του που του δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει την πρωτιά και στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, από όπου πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», είπε και πρόσθεσε:

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορέσει να διοικήσει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εάν τον έχει στενοχωρήσει η κριτική που δέχεται ο γιος του.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα