Κασσελάκης: Γουστάρω – Γυναίκα του ζήτησε να ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων

Κασσελάκης: Γουστάρω – Γυναίκα του ζήτησε να ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων

Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις! Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό», με τους υποστηρικτές του να χειροκροτούν δυνατά.

«Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε»
«Οι ασυλίες των βουλευτών; Τέλος οι ασυλίες των βουλευτών! Το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες; Τέλος το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες! Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό! Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο. Δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε», πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», σημείωσε. Τότε μια γυναίκα του ζήτησε το μικρόφωνο και του είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».

«Εγώ γουστάρω! Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή! Έτσι αρχίζει. Και να πεις σε οικογένειες και φίλους να ψηφίσουνε.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης πρόσθεσε ότι αφιερώνει τη συγκεκριμένη ομιλία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και έκανε την ευχή «ποτέ ξανά», με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν ξανά.

Δείτε το βίντεο

@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα