Ο Κασιδιάρης κλυδωνίζει τους Σπαρτιάτες

Ο Κασιδιάρης κλυδωνίζει τους Σπαρτιάτες

Ισχυρούς κλυδωνισμούς και ρήγμα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των «Σπαρτιατών» δείχνει να φέρνει η κάθοδος του Ηλία Κασιδιάρη ως υποψηφίου για τον δήμο της Αθήνας.

Ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος από το βήμα της Βουλης μίλησε υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη. «Εκφράζει την μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων» είπε και πρόσθεσε: «Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα».

Λίγες στιγμές αργότερα ζήτησε τον λόγο ο πρόεδρος την «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας. Δήλωσε πως δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του βουλευτή του και εφόσον ο βουλευτής του ενήργησε αυτοβούλως τότε πρέπει να ληφθούν μέτρα εναντίον του. «Αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως» είπε ο Βασιλης Στίγκας, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην διαγραφή του βουλευτή των «Σπαρτιατών».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα