Ματαιώνεται η αυριανή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας λόγω της φωτιάς στη Ρόδο

Ματαιώνεται η αυριανή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας λόγω της φωτιάς στη Ρόδο

Με ανακοίνωσή της, το πρωί της Κυριακής (23/07), και υπό τη φωτιά στη Ρόδο, η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε τη ματαίωση της ετήσιας δεξίωσης για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, σε μια λιτή ανακοίνωσή της, η Προεδρία της Δημοκρατίας επεσήμανε: «Ενόψει των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα λόγω των πυρκαγιών, η αυριανή δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ματαιώνεται».

Τρία μέτωπα στη Ρόδο

Τρία μέτωπα συνεχίζουν να καίνε ανεξέλεγκτα τη Ρόδο για έκτη συνεχόμενη ημέρα, όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Κυριακής (23/07).

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αρτοποιός, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δήλωσε πως τα ενεργά μέτωπα στη Ρόδο είναι τρία. Επί της ουσίας, τα κύρια μέτωπα της φωτιάς, νωρίς το πρωί της Κυριακής (23/07), είναι στις περιοχές νότια του Απόλλωνα, δυτικά από τα Λάερμα και σε μία χαράδρα ανάμεσα στο Κιοτάρι και το Γεννάδι.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό που μίλησε στον ΣΚΑΪ, παρατηρείται αναζωπύρωση στο φράγμα Γαδουρά, το οποίο βρίσκεται στα νότια του νησιού.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα