Συνέχεια στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου: «Την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα»

Συνέχεια στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου: «Την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα»

Μετά την αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πάνο Καμμένο, ο ίδιος επανήλθε με... προειδοποιήσεις

Με την αιχμή ότι κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να εξυπηρετήσει δικές του επιδιώξεις, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Καμμένο, σχετικά με τα όσα είπε χθες το βράδυ στον Ant1 για τα γεγονότα του Ιουλίου του 2015 και για την Συμφωνία των Πρεσπών.

 Όπως σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους».

 Όμως, συνεχίζει η ανακοίνωση, «εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Νέα απάντηση Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη φορά θα αναρτήσω τα βίντεο και μηνύματα»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.  Είχαν προηγηθεί τα όσα είχε πει κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και η ανακοίνωση-απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Κατά δήλωσή του, όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

Όπως γράφει ο κ. Καμμένος «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….»

Τι είπε στην συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος μίλησε στον ANT1, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε αποδεχθεί την πρόταση Σόιμπλε, ο οποίος μετά το δημοψήφισμα εισηγήθηκε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας «εκβιάστηκε» για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφερόμενος στην 17ωρη διαπραγμάτευση που κατέληξε στη συμφωνία για το 3ο μνημόνιο, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι αυτή έγινε με παρέμβαση Ομπάμα στον Ολάντ.

«Το 2015 η Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει γεωπολιτικά και να κάνει συμφωνία με τις ΗΠΑ», είπε και συμπλήρωσε πως ο ίδιος μετέφερε στις ΗΠΑ πως θα προχωρήσει η επέκταση της βάσης της Σούδας, θα αναβαθμιστεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα προχωρήσει και μία σειρά άλλων ενεργειών προκειμένου, αντί της Τουρκίας η Ελλάδα να μετατραπεί στον βασικό σύμμαχο της Αμερικής στη Μεσόγειο.

Υποστήριξε πως Τσίπρας – Βαρουφάκης και Καμμένος συναντήθηκαν πριν από το Eurogroup στον 24ο όροφο ξενοδοχείου, όπου και άκουσε τις απόψεις Βαρουφάκη περί εξόδου από το ευρώ κι ήταν ο ίδιος που πήρε την πρωτοβουλία επικοινωνίας με τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα με την ομόλογό του, Νούλαντ, ώστε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ για να λήξει η διαπραγμάτευση, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα