Ξεσπά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά: Αρκετά! Ξεκαβαλικέψτε από το καλάμι

Ξεσπά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά: Αρκετά! Ξεκαβαλικέψτε από το καλάμι

Επίθεση στα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με ανάρτησή της στο facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, κάνοντας λόγο για «ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί».

 «Ξεκαβαλικέψτε απ´ το καλάμι σας , μας βλέπει ο κόσμος! Λίγη αξιοπρέπεια! Λίγη σοβαρότητα! Λίγο πριν αποχωρήσω …» λέει χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε την ήττα του.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ά Πειραιά, σχολίασε επίσης την κίνηση του Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας ότι «υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς , όχι στα Όργανα του κόμματος».

 Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις συνιστώσες του κόμματος, που όπως αναφέρει «ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία.. άλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο , όχι να ξέρει τι είναι ΡΕΝΕ 6 και 6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρελες κλπ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα