Σπύρος Μπιμπίλας: Ήδη μου ζήτησαν ρουσφέτι

Σπύρος Μπιμπίλας: Ήδη μου ζήτησαν ρουσφέτι

Συνέντευξή στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εξελέγη βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στο νέο του αξίωμα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ήδη του έχουν ζητήσει ρουσφέτι.

«Ήδη μου έχουν ζητήσει ρουσφέτι. Το πιο αστείο που μου είπαν είναι “να είμαι ο υπεύθυνος του dress code”. Το οποίο δεν υπάρχει, λέω “πας με τα σωστά σου; Τι είναι αυτό που λες”. Τα τηλέφωνα είχαν αρχίσει να χτυπάνε και πριν εκλεγώ. Είναι κάτι όμως που μου φαίνεται λίγο αστείο. Γιατί οι άνθρωποι μόλις κάποιος δικός τους ή φίλος πάρει μια θέση πρέπει πρώτα να δουν πώς θα την βολέψουν. Αυτό είναι λάθος που έχει γίνει στην Ελλάδα, μπορεί και αλλού. Όλοι θέλουμε να τη βολέψουμε κάπως. Δεν είναι ωραίο να θες να την βολέψεις κάπως. Με πήραν και άνθρωποι που δεν θυμάμαι ποιοι είναι», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Δεν θέλω να με φωνάζουν κύριο βουλευτή»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επισήμανε πως δεν θέλει να τον φωνάζουν «κύριο βουλευτά» και πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να αλλάξει σαν άνθρωπος και πως ό,τι πει στη Βουλή θα το πει με αγάπη.

«Ήδη έχουμε πει ότι χρειάζονται άνθρωποι, επειδή ένας βουλευτής δεν δρα μόνος του, πρέπει να έχει κι ένα κύκλο γύρω του βοήθειας, συμβουλών ώστε να μην κάνει και κάποιο λάθος νομικό. Παρά το γεγονός ότι έχω σπουδάσει νομικά, αλλά πριν 45 χρόνια. Χρειάζομαι τη νομική υποστήριξη και να είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω. Είναι πιο εύκολη η σύζευξη», ανέφερε για το αν θέλει να έχει κάποιους ανθρώπους κοντά του.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα