Αποκάλυψη για τους Σπαρτιάτες: Κασιδιάρης και Στίγκας γνωρίζονταν από το 2019

Αποκάλυψη για τους Σπαρτιάτες: Κασιδιάρης και Στίγκας γνωρίζονταν από το 2019

Ως “κηροζίνη” χάρη στην οποία μπήκαν στην Βουλή οι Σπαρτιάτες, χαρακτήρισε την στήριξη του Κασιδιάρη, ο Βασίλης Στίγκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αποκαλύψεις για το κοινό παρελθόν του επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες», Παναγιώτη Στίγκα και του έγκλειστου στις φυλακές, Ηλία Κασιδιάρη έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Στίγκας διέψευσε ότι γνωρίζει τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη. «Δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου», είπε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών.

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι φαίνεται να έχει σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη ήδη από το 2019, ενώ ζητούσε από πολιτικά γραφεία να πληρώνεται με το πρόσχημα ότι θα φέρει ψηφοφόρους.

Πρώην συνεργάτης του Παναγιώτη Στίγκα ανέφερε για την δήλωση του ότι δεν γνωρίζει τον χρυσαυγίτη.  «Είναι ψέμα, τεράστιο ψέμα. Είναι τεράστιο ψέμα», είπε πρώην συνεργάτης, που εξήγησε ότι γνωρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη από το 2019.

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019 ο Παναγιώτης Στίγκας είχε βρεθεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μαζί με τον Γιάννη Λαγό της Χρυσής Αυγής. «Από τότε τον ξέρει οπότε είναι τεράστιο ψέμα», τόνισε πρώην συνεργάτης.

Και ο πρώην συνεργάτης του Βασίλη Στίγκα, Φώτης Πεχλιβανίδης εξήγησε ότι πιστεύω πως σε κάποια στιγμή ο επικεφαλής των Σπαρτιατών ήρθε σε επαφή με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ταυτόχρονα εργαζόμενος σε πολιτικό γραφείο αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Στίγκας πήγαινε από κόμμα σε κόμμα και «πουλούσε» λίστες με ψηφοφόρους. «Ο ίδιος απαιτούσε να έχει ένα μισθό αδήλωτο για να μην χάσει το επίδομα ανεργίας», ανέφερε ο εργαζόμενος πολιτικού γραφείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα