Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ

Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ

Στην Κρήτη ψήφισε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου όπως έπραξε και στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Ιουνίου ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ γύρω στις 10:30 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου στο 431 εκλογικό τμήμα.

«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη – προοδευτικό πολίτη ό,τι και αν επέλεξε στις 21 Μαΐου να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία» ανέφερε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

«Είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα στο πολιτικό μας σύστημα με μία αναποτελεσματική αντιπολίτευση και με μία αλαζονική πολιτειακή κυβέρνηση που οι επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Από τη δική μας πλευρά δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή τους μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο με αγώνες και αγκαλιάζοντας τις αγωνίες, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους. Όσο πιο ισχυρή θα είναι δημοκρατική παράταξη σήμερα το βράδυ θα υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στη συντήρηση απέναντι στην αξιοκρατία, την αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια» πρόσθεσε.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα