Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησε και δεύτερη υποψήφια - Καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησε και δεύτερη υποψήφια - Καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πρώτα η Όλγα Δάλλα και μετά η Μαργαρίτα Καζάκου, ανακοίνωσαν μέσω Facebook, ότι αποχωρούν από την Πλεύση Ελευθερίας. Μάλιστα κατήγγειλαν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει στις λίστες των εκλογών «φυτευτούς».

Δύο εβδομάδες πριν την κρίσιμη δεύτερη κάλπη, η υποψήφια βουλευτής Β΄3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Όλγα Δάλλα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB αφήνει σοβαρότατες αιχμές για τις αποφάσεις της επικεφαλής του κόμματος που διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή, μιλά για «έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα» και ζητά συγνώμη από όλους τους συμπολίτες της που την στήριξαν.

Η Όλγα Δάλλα, στις εκλογές του Μαΐου, αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς (6.168) στην εκλογική της περιφέρεια.

Αποχώρηση Νο2

Το δρόμο της Όλγας Δάλλα ακολούθησε λίγο μετά και η Μαργαρίτα Καζάκου, η οποία ήταν πρώτη σε σταυρούς για την Πλεύση Ελευθερίας στη Β’ Πειραιά.

Σε ανάρτησή της ανέφερε πως με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «φυτεύτηκαν» υποψήφιοι και δεν θα είναι εκείνοι που ψήφισαν οι πολίτες.

«Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που «φυτεύτηκαν» με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής», έγραψε.

Αναμένεται η αντίδραση από την Πλεύση Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα