Εκλογές 2023: Άλλαξε το πρόγραμμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τα προγράμματα Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Εκλογές 2023: Άλλαξε το πρόγραμμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τα προγράμματα Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Σε αναπροσαρμογή του προγράμματος του προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς βρέθηκε θετικός στον covid. Συνεχίζουν το πρόγραμμά τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Άλλαξε το πρόγραμμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς χθες βρέθηκε θετικός στον κορονοιό. Σήμερα είχε προγραμματισμένη περιοδεία στη Χαλκιδική και αύριο και μεθαύριο θα επισκεπτόταν με το γιο του το Άγιο Όρος.

Από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός, προφανέστατα είναι στο σπίτι και αφού βγει αρνητικός θα συνεχίσει τις περιοδείες με στόχο τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και ζητώντας ισχυρή αυτοδυναμία .

«Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη πριμοδοτήθηκε από το τουρκικό προξενείο»

Η Ροδόπη είναι η μοναδική εκλογική περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα που δεν κέρδισε η ΝΔ και ο  εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, σημείωσε πως ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Οζγκιούρ μιλά ανοιχτά για τουρκική και όχι για μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Ο κ. Σκέρτσος τονίζει ότι η επιλογή του συγκεκριμένου υποψηφίου από την Κουμουνδούρου όπως και του κ. Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά για τα κριτήρια με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί την κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα έναντι του τουρκικού αναθεωρητισμού.

Η ΝΔ – υπογραμμίζει – είναι ξεκάθαρη. Δεν εντάσσονται όλοι οι μειονοτικοί βουλευτές σε αυτή την κατηγορία αλλά προσθέτει ότι όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κάποια κόμματα όφειλαν να είναι πολύ πιο προσεκτικά στις επιλογές τους»

Το πρόγραμμα Αλέξη Τσίπρα

«Συνεχίζουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές με στόχο την ανατροπή των συσχετισμών  της κάλπης της 21 Μαΐου», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από τη Χαλκίδα.

Χθες έγινε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τα ψηφοδέλτια και συζητήθηκε τι θα γίνει με την αντικατάσταση του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι διαφορετική με πολλές θεματικές ενότητες με στόχο το συνταξιοδοτικό, τους ελεύθερους επαγγελματίες, την Υγεία και την Παιδεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Εύβοια.

«Το μόνο που τον ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να μην φορολογηθούν τα  υπερκέρδη των ισχυρών»

Πριν από λίγο, ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Ρέθυμνο δήλωσε ότι αγωνίζεται για μία δίκαιη ανάπτυξη για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τη μεσαία τάξη ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην φορολογηθούν τα  υπερκέρδη των ισχυρών.

Επίσης, είπε πως εντύπωση προκαλεί η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μιλά πια φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα