Απάντηση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: Να δείξουμε ανοχή σε όλα τα φαινόμενα της παρακμής;

Απάντηση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: Να δείξουμε ανοχή σε όλα τα φαινόμενα της παρακμής;

«Μιλάμε με έργα τόνισε ο πρωθυπουργός στην εβδομαδιαία ανάρτηση του στο διαδίκτυο», απαντώντας έμμεσα στις επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα και στους υψηλούς τόνους του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη του πια κυριακάτικη ανάρτηση με τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου της εβδομάδας, επικέντρωσε στην αλλαγή του κράτους και εμμέσως πλην σαφώς απάντησε στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε πως πρόσφατα είδαμε με τραγικό τρόπο ότι δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ένα κράτος που να εκπέμπει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα και πρόσθεσε:

«Βελτιωθήκαμε σε καίριους τομείς, όμως έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτό περιμένουν οι πολίτες από τις πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουν προτάσεις, λύσεις, έργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες».

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ξανακερδίσει ο ελληνικός σιδηρόδρομος την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.

Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη για τα «πυρά»

Η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη έχει δεχτεί σφοδρά πυρά τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Σπάρτη, είπε πως καταλογίζει βέρτιγκο στην εγχωρία ολιγαρχία. Πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τη νέα αλλαγή.

«Να δείξουμε ανοχή σε όλα τα φαινόμενα της παρακμής; Και να πάρω την εντολή που το Σύνταγμα μου δίνει στα χέρια για να προτείνω πρωθυπουργό έναν από τους πρωταγωνιστές της απαξίωσης; Μάλλον δεν ξέρουν καλά την ιστορία μας και τις αρχές μας».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα