Ο Πολάκης στοχοποιεί δημοσιογράφους και δικαστές - Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς

Ο Πολάκης στοχοποιεί δημοσιογράφους και δικαστές - Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς

Με ανάρτηση κατά πάντων επανήλθε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με μακροσκελή του τοποθέτηση στο Facebook επιτίθεται εναντίον δημοσιογράφων και μελών του Δικαστικού Σώματος. Μάλιστα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να παραθέσει συγκεκριμένα ονόματα και φωτογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα, μία προκλητική ανάρτηση στο Facebook έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης «στοχεύοντας» δικαστές, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων προβάλοντας το επιχείρημα πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά». 

Στην διαδικτυακή «προκήρυξή» του εναντίον 13 δικαστών, 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο Παύλος Πολάκης ζητά να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, απαιτεί απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ, στοχοποιεί Μέσα Ενημέρωσης, δεσμεύεται για επαναφορά των ρυθμίσεων του νόμου Παππά όταν (και αν) ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση και μιλάει για λίστες Πέτσα με το σύνθημα «τα λεφτά πίσω».

Οι 15 δημοσιογράφοι των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης με το απειλητικό μήνυμα «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος. 

Δείτε την ανάρτηση 

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Πολάκης στοχοποιεί και απειλεί ευθέως δημοσιογράφους και δικαστές

Την κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των 13 δικαστών του Ειδικού Δικαστηρίου που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του αναδημοσίευσε τη λίστα των 13 δικαστικών μαζί με τις φωτογραφίες δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα