Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας

Συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική του κατά της Ελλάδας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

O Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, επανέλαβε τους αδιανόητους και προκλητικούς ισχυρισμούς του ότι τα ελληνικά πλοία βουλιάζουν βάρκες με αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας.

«Σχεδόν κάθε μέρα, ξυπνάμε σε μια νέα κρίση ως ανθρωπότητα. Ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των δύο γειτόνων μας, πριν προλάβουμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ο 21ος αιώνας μετατρέπεται κυριολεκτικά στην εποχή της κατάθλιψης. Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία θάβουν αυτούς τους αθώους στο Αιγαίο. Βγάζει άχνα ο κόσμος; Όχι. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Για ποιο πράγμα ζητά βοήθεια; Εναντίον της Τουρκίας. Ό,τι κάναμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Γίνεται όλο και πιο σαφές μέρα με τη μέρα ότι οι υλιστικές σκέψεις οδηγούν στην καταστροφή, που δεν είναι λύση. Βλέπουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας, που είναι το δομικό στοιχείο της κοινωνίας, δέχεται μεγάλη επίθεση. Προσπαθούν να απειλήσουν τη δομή της οικογένειάς μας. Είναι ισχυρές οικογένειες που κάνουν ένα έθνος, έθνος» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας σύμφωνα με την Hurriyet.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα