Μπλόκο στα κηρύγματα μίσους του Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές

Μπλόκο στα κηρύγματα μίσους και στο ακροδεξιό παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, βάζει η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γενική Γραμματέας, Σοφία Νικολάου, απέστειλε εισήγηση στο Συμβούλιο των Φυλακών στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου βρίσκεται ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος και άλλοι χρυσαυγίτες, με την οποία ζητά να ληφθεί απόφαση σχετικά με το περιεχόμενων των τηλεφωνικών συνομιλιών του Ηλία Κασιδιάρη.

Το Συμβούλιο των Φυλακών, αφού συνεδρίασε αποφάσισε τον έλεγχο του κρατούμενου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype) δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή.

Σε αντίθετη περίπτωση αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων) και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Η απόφαση έχει σχέση με τοποθετήσεις του και ομιλίες του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, που μπορεί να φτάνουν μέχρι και την υποκίνηση σε μίσος, εξέγερση ή άλλες έκνομες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κασιδιάρης, εδώ και μήνες τηλεφωνεί σε οικείους του, οι οποίοι καταγράφουν τη συνομιλία – πολιτική ομιλία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και στη συνέχεια την αναρτούν σε κανάλι στο YouΤube.

Παράλληλα, ο Κασιδιάρης, έχει τηλεφωνήσει και κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης οπαδών του και τους μιλά μέσω του καρτοτηλεφώνου της φυλακής, λες και βρίσκεται εκεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα