Κόντρα Γεωργιάδη - Παππά για το ηχητικό Μιωνή

Κόντρα Γεωργιάδη - Παππά για το ηχητικό Μιωνή

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς για το ηχητικό της συνομιλίας που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Συγκεφαλαιώνω τα ερωτήματα. Ένα, τι εννοούσε ο κ. Παππάς λέγοντας θα καλέσω στο γραφείο μου την κ. Τουλουπάκη και θα της πω ‘κοριτσάρα μου ξέρεις τι πας να κάνεις’. Δύο, γιατί μιλά για Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη ένα χρόνο πριν αρχίσει η επίθεση κατά της Μαρέβας. Τρία, να μας δείξει τώρα το έμβασμα και τον αριθμό λογαριασμού και το ποσό Σαμαρά είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απευθυνόμενος στον κ. Παππά.

Ο κ. Παππάς πήρε τον λόγο για να του απαντήσει, ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης τον διέκοπτε. “Σταμάτα. Τώρα μιλάω εγώ. Τώρα μιλάω εγώ, θα κάτσεις να ακούσεις”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να του απαντά: “Τι είσαι εσύ ο Μέγας Ναπολέων Βοναπάρτης; Ο Ναπολέων είσαι; Ο Λουδοβίκος ο ΙΔ;” .

“Τώρα μιλάω εγώ, θα κάτσεις να ακούσεις. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Υπάρχει μαρτυρική κατάθεση για μεταφορά χρημάτων 2,6 εκατομμυρίων ευρώ και υπάρχει και η κατάρρευση του βασικού μάρτυρα που είναι η κ. Ράικου, η οποία θα μας έσωζε κιόλας από το σκάνδαλο της Novartis, η οποία αποδεικνύεται ότι και εμβάσματα από τη Novartis έχει και ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ”, πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα