Βελόπουλος: Διώκουν τους Χριστιανούς- Μισούν Ορθοδοξία και Ελλάδα

Βελόπουλος: Διώκουν τους Χριστιανούς- Μισούν Ορθοδοξία και Ελλάδα

Την αγανάκτησή του για τη στάση της κυβέρνησης, αλλά και τις δηλώσεις στελεχών της, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο, στρέφονται κατά της Ορθοδοξίας, εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS FM 103.6, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών και του Στέφανου Δαμιανίδη, σημείωσε πως «Ξιφούλκησαν όλοι εναντίον της Ορθοδοξίας. Αποφάσισαν να μας πάνε στον 1 αιώνα μ.Χ. και διώκουν τον Χριστιανισμό. Μιλούν για μερακλήδες παπάδες, έχουμε εντολή Χαρδαλιά να σχηματιστούν δικογραφίες, επειδή κάποιοι πήγαν να μεταλάβουν. Πολεμούν με λύσσα και λοιδορούν τη Θεία Κοινωνία, αρχίζω και ενοχλούμαι. Να δείξουμε σεβασμό, η Θεία Κοινωνία είναι ατομικό δικαίωμα», τόνισε ο κ.Βελόπουλος και συμπλήρωσε, ότι εδώ και χρόνια δεν έχει διακοπεί, ούτε με λοιμούς και ηπατίτιδες.

Η ΝΔ εκτελεί «συμβόλαιο θανάτου»- Πάρτι στα hot spot

«Τώρα βγαίνει ο Χαρδαλιάς και λέει θα ζητήσω παρέμβαση εισαγγελέα, όταν στα hot spot γίνεται πάρτι και πάνε όπου θέλουν οι λαθρομετανάστες. Δεν είναι αυτό παρέμβαση στη Δικαιοσύνη;», τόνισε ο κ.Βελόπουλος. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «τους πειράζουν ακόμη και τα μεγάφωνα των εκκλησιών και η διανομή του Αγίου Φωτός κατ’ οίκον. Ο ντελιβεράς φέρνει τα πιτόγυρα σπίτι και δεν μπορεί ο Δήμος να μοιράσει το Άγιο Φως στους δημότες, που θα ήθελαν; Η ΝΔ εκτελεί συμβόλαιο θανάτου όσων σημαντικών μας συνδέουν, αλλά δε θα το καταπιούμε», προειδοποίησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ.Βελόπουλος κάλεσε τους Έλληνες να προβληματιστούν από την πρόσφατη ρύθμιση της ΝΔ, που έβγαλε εκτός νομολογίας την όποια ύβρι κατά του Χριστιανισμού και μίλησε για «πόλεμο εναντίον της Ορθοδοξίας».

Μας ετοιμάζουν για νέο «εποικισμό»;

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης χαρακτήρισε ύπουλη στάση την καλλιέργεια από τα ΜΜΕ, ότι το επόμενο βήμα του Ερντογάν είναι να στείλει στα νησιά κόσμο με κορωνοϊό. «Ας πούμε, ότι στέκει η είδηση. Τώρα γιατί κλιμακώνουν όλα τα site; Μας προετοιμάζουν για νέο «εποικισμό»; Θα κάνουν pushback; Και αφού έχει σχέδιο ο Ερντογάν και είναι υβριδικός πόλεμος, θα βουλιάξουν τα σκάφη;», αναρωτήθηκε ο κ.Βελόπουλος και σημείωσε, ότι στη Σάμο, οι λαθρομετανάστες φιλοξενούνται σε τουρκικά κοντέινερ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα