Μπλόκο στον Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου στη σύσκεψη στο Μαξίμου - Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Μπλόκο στον Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου στη σύσκεψη στο Μαξίμου - Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η πρωτοφανής επίθεση του περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη ο οποίος επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του πρωθυπουργού.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από τα τοπικά μέσα δείχνει τον Περιφερειάρχη να συνομιλεί με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και να υπερηφανεύεται για τον τρόπο που μιλά δίνοντας παράλληλα "show" μπροστά στους κατοίκους του νησιού.

Η απαράδεκτη στάση του Κώστα Μουτζούρη που σε μια κρίσιμη στιγμή για την κατάσταση που επικρατεί στην Λέσβο, έριξε "λάδι στη φωτιά", την ώρα μάλιστα που ο πρωθυπουργός πήρε την πρωτοβουλία να τον καλέσει στο Μαξίμου για να βρεθεί λύση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η κυβέρνηση κόβει κάθε "γέφυρα" επικοινωνίας μαζί του και τον θέτει εκτός από την απογευματινή συνάντηση στο Μαξίμου.

"Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης" ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικά στελέχη

On camera οι χυδαιότητες Μουτζούρη

Στο βίντεο, ο Κώστας Μουτζούρης φαίνεται να βρίσκεται στην περιοχή Παγανή και να συνομιλεί με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη τον "κύριο καθηγητή" όπως τον αποκαλεί. Αρχικά επιτίθεται στα ΜΑΤ που ήρθαν στο νησί και τα οποία ως "στρατό κατοχής" και "μισθοφόρους του Ερντογάν".

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης αναφέρεται στο γεγονός πως δεν τον στήριξε η ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

"Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει" και συνεχίζει με μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού. "Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;". Για να προσθέσει: "Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...". Το παραλήρημα του περιφερειάρχη το παρακολουθούν εκείνη την ώρα ορισμένοι υποστηρικτές του, στους οποίους υπερηφανεύεται για την ανοίκεια συμπεριφορά του.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα