Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές και εξοπλισμένες σε όλους τους κλάδους

Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές και εξοπλισμένες σε όλους τους κλάδους

Την ανάγκη εκσυγχρονισμού του οπλικού εξοπλισμού της χώρας προκειμένου να μη μένει πίσω στο συνολικό ισοζύγιο έναντι της Τουρκίας επεσήμανε από τη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

“Όταν ο δυνητικός εχθρός σου εξοπλίζεται και, όπως συμβαίνει προσφάτως, αποκαλύπτει και τις επεκτατικές του διαθέσεις έναντι των κυριαρχικών σου δικαιωμάτων κι εσύ δεν εξοπλίζεσαι, τότε μένεις πίσω στο συνολικό ισοζύγιο” είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος απέρριψε τα σενάρια περί μειονεκτικής θέσης της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας, καλώντας μάλιστα την κοινωνία αλλά και τα ΜΜΕ να μη δίνουν επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα περί υπεροχής.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι ισχυρές και παραμένουν εξοπλισμένες με πολύ καλά και εξελιγμένα οπλικά συστήματα σε όλους τουςς κλάδους. Να μην υποκύπτουμε ως κοινωνία και ως ΜΜΕ στην προπαγάνδα ότι είμαστε μειονεκτικοί. Είναι μεγάλο λάθος αυτό. Δεν συμβαίνει από πλευράς της γείτονος. Εκεί υπάρχει προπαγάνδα κλίματος υπεροχής. Να μην προσφέρει κανένας μας καλές υπηρεσίες προπαγάνδας στους γείτονες” κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα