Συγκλονίζει η Κατερίνα Μάρκου: Δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μάρκου: Δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει

Η Κατερίνα Μάρκου είναι νέα, όμορφη, δραστήρια πολιτικός και προσφάτως... μανούλα ενός αγοριού 2,5 ετών!

Η Κατερίνα Μάρκου κέρδισε τον πιο... τρυφερό τίτλο μετά από έναν δύσκολο αγώνα που έδινε από τα 23 της χρόνια. «Σταμάτησα πριν 1,5 χρόνο τις εξωσωματικές. Ήμουν 40 χρονών» τονίζει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Οι εξωσωματικές της είχαν γίνει «εμμονή», όπως η ίδια αναφέρει.
powered by Rubicon Project

«Σε όλες τις γυναίκες συμβαίνει αυτό όταν προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν. Ειδικά όταν στενεύουν τα ηλικιακά όρια. Πραγματικά δεν θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει» τονίζει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το μεγάλο restart στη ζωή της γίνεται μετά το διαζύγιο από τον πρώτο της άντρα. Το 2012 καταφέρνει να εκλεγεί βουλευτής κι έτσι το κεφάλαιο «παιδί» περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όλα αλλάζουν το 2014... οπότε και γνωρίζει το νέο της σύζυγο, τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Οικονόμου. Μαζί βάζουν πλώρη για μια ευτυχισμένη οικογένεια!

«Εγώ ήμουν πολύ τυχερή γιατί ο σύζυγός μου όντας ήδη πατέρας δυο παιδιών ήταν αυτός που μου είπε να κοιτάξουμε και λίγο παραδίπλα, να πάμε σε κάποιο ίδρυμα», εξομολογείται.

Η Κατερίνα Μάρκου αναφέρει πως η υιοθεσία είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και κρατά αρκετά χρόνια.

«Απώτερος σκοπός μου να προχωρήσω και σε μια δεύτερη υιοθεσία αν τα οικονομικά μου πάνε όπως τα υπολογίζουμε» αναφέρει.

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ προτρέπει τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες να μη χάνουν τον καιρό τους και να πάνε στο κοντινότερο ίδρυμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα