Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ξένη Δημητρίου στοχοποίησε τους εισαγγελείς

Για υποστηρικτική θέση της Ξένης Δημητρίου στον Δημήτρη Κουφοντίνα έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα".

"Πρώτον εγώ θέλω έναν νόμο που δεν θα επιτρέπει σε έναν αμετανόητο δολοφόνο να παίρνει άδεια. Ο κ. Κουφοντίνας διαρκώς λέει ότι δεν μετανιώνει και ότι καλώς σκότωσε αυτός που σκότωσε. Άρα εν δυνάμει μπορεί να σκοτώσει και άλλους. Άρα καλό είναι να μένει φυλακή" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

"Δεύτερον όσο υπάρχει ένας νόμος πρέπει να εφαρμόζεται. Αλλά τι λέει ο νόμος; Ότι αυτό περνάει από την κρίση ενός δικαστικού συμβουλίου. Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι δεν πρέπει να πάρει άδεια. Θα πρέπει να επιτρέψουμε να παραδοθούν οι εισαγγελείς στη βία αυτών που σπάνε τα μαγαζιά και τους βρίζουν και τους λένε αν ψηφίσετε αλλιώς, θα μπούμε στα σπίτια σας; Δεν θα πρέπει να προστατεύσουμε τους εισαγγελείς; Και υπό την έννοια αυτή και η παρέμβαση της Ξένης Δημητρίου και η δημοσιοποίηση της παρεμβάσεώς της ήταν απαράδεκτη διότι ξέρετε τι έκανε; Στοχοποίησε τους εισαγγελείς συναδέλφους της. Διότι όταν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου λέει θέλω να κρίνω την απόφαση αυτών των εισαγγελέων, είναι σαν λέει στους τρομοκράτες πηγαίνετε να τα πείτε στους εισαγγελείς. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και απορώ πως σε δημοκρατική χώρα, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παίρνει τόσο αναφανδόν υποστηρικτική θέση σε έναν τρομοκράτη. Αδιανόητο, αυτό που έκανε" τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

 

Στην επισήμανση ότι με όσα λέει κατηγορεί ουσιαστικά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι στέλνει τους τρομοκράτες στους εισαγγελείς, είπε: "Εξ αντικειμένου αυτό έκανε. Διότι όταν λέει δημοσίως ότι θέλει να ελέγξει εάν αυτοί οι εισαγγελείς έκαναν καλά τη δουλειά τους, που ξέρουμε τα ονόματα των εισαγγελέων, τι μήνυμα στέλνει; Το σκέφτηκε αυτό;"

 

 

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αν ο βαρόνος Μυνχάουζεν ποτέ γνώριζε τον Τσίπρα θα αυτοκτονούσε από ζήλια. Ο Τσίπρας αν σου πει ότι σήμερα είναι Σάββατο πρέπει να κοιτάξεις το ημερολόγιο».

 

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πει αλήθεια ούτε εκ παραδρομής ο άνθρωπος. Είναι γεννημένος ψεύτης, παθολογικός», τόνισε προσθέτοντας πως «Ο Τσίπρας, αυτός ο παθολογικός ψεύτης, έλεγε διαρκώς για 13η σύνταξη. Η 13η σύνταξη, για να ξέρουμε, θα κόστιζε αν δινόταν 2,4 δισεκατομμύρια. Αυτό που δίνει ο κ. Τσίπρας είναι 800 εκατομμύρια. Άρα είναι το 1/3 μιας ενδεχόμενης 13ης σύνταξης. Άρα δεν είναι 13η σύνταξη».

 

Σχολιάζοντας τη συζήτησης στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Αυτή τη συζήτηση γενικώς περί επιπέδου στο Βουλή που κάνετε εσείς οι δημοσιογράφοι εγώ σας κατηγορώ για πολύ μεγάλη υποκρισία. Οι δημοσιογράφοι όταν η συζήτηση στη Βουλή είναι πλαδαρή λένε δεν έχει ενδιαφέρον, όταν η συζήτηση είναι οξεία και γίνεται φασαρία λένε ‘έλα τώρα δεν είναι επίπεδο αυτό πως μιλάνε έτσι’. (…) Η Βουλή είναι χώρος πολιτικής και ιδεολογικής σύγκρουσης και σύνθεσης βεβαίως. Ούτε εκκλησία είναι, ούτε μοναστήρι».

 

«Ο Τσίπρας έκανε χυδαία επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη, δεν είναι πρώτη φορά. Ο Κ. Μητσοτάκης έχει δεχθεί με μία στωική ευγένεια επί σειρά ετών τον Τσίπρα να υβρίζει τον πατέρα του, τη μάνα του, την γυναίκα του, τα παιδιά του, τα πάντα. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. (…) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε αυτή τη φορά να απαντήσει και αυτό δεν άρεσε στον κ. Τσίπρα. Δεν του άρεσε καθόλου διότι όλη η Ελλάδα αναγκάστηκε να ασχοληθεί με την πραγματική οικογενειακή ιστορία του Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας έφαγε πάρα πολύ ξύλο αυτές τις δύο ημέρες και ήρθε ως κλαίουσα Μαγδαληνή σαν να λέει εγώ είμαι καλό παιδί που δεν έχω πει ποτέ τον μπαμπά σου αποστάτη. Στην ομάδα αλήθειας έχουμε ανεβάσει ένα βίντεο όπου 15 φορές έχει πει τον Μητσοτάκη αποστάτη», κατέληξε ο κ . Γεωργιάδης.

 

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα