Ξανθός για Πολάκη: Εχουμε διαφορές και είναι προφανείς...

Ξανθός για Πολάκη: Εχουμε διαφορές και είναι προφανείς...

Σαφείς αποστάσεις από τις επικοινωνιακές πιρουέτες του αναπληρωτή του, πήρε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

«Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς», σχολίασε, αναφερόμενος στον Παύλος Πολάκη.

Οταν πάντως ρωτήθηκε για το δάνειο πρόκληση από τη Τράπεζα Αττικής, ο Ανδρέας Ξανθός φρόντισε να μην αδειάσει τελείως τον συνεργάτη του.

«Το κρίσιμο εδώ είναι το εξής. Οτι υπάρχει ένα κοινό πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει υλοποιηθεί και υλοποιείται τώρα, και το οποίο έχει παράξει βελτιωτικά αποτελέσματα για τον χώρο της υγείας.

Ένα κοινό πολιτικό σχέδιο στο οποίο έχει συμβάλλει εννοείται και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Παύλος Πολάκης. Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό είναι και το κοινό και το συνεκτικό στοιχείο. Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς».

Και πρόσθεσε μιλώντας στον «Realfm»: «Νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε από τη συνολική μας παρουσία, προσφορά και απόδοση και όχι μόνο από επιμέρους στοιχεία, τα οποία μπορούν να προκαλούν κρίσεις ή επικρίσεις. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κρίσιμο ζήτημα, ο κόσμος παρακολουθεί και τα δημόσια πρόσωπα προφανώς είναι στο στόχαστρο».

Και η εφημερίδα Αυγή επικρίνει τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα