Ψαριανός: Επαφές Θεοχαρόπουλου με Θεοδωράκη για να ενταχθεί στο Ποτάμι

Για επαφές και επικοινωνία του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον Σταύρο Θεοδωράκη για να ενταχθεί στο Ποτάμι έκανε λόγο ο Γρηγόρης Ψαριανός λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι

Όπως είπε ο κ. Ψαριανός «αν προστεθεί ο Θεοχαρόπουλος στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού τότε θα πάω εγώ στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας το απόγευμα (σ.σ. συνεδριάζει για τη Συμφωνία των Πρεσπών)».

Εξηγώντας τι έχει συμβεί όσον αφορά την παρουσία του στην επιτροπή ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε στον ΣΚΑΪ ότι «ο Θεοδωράκης είχε αποφασίσει να είμαι εγώ στη θέση του Δανέλλη στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας. Μετά ανακοινώθηκε ότι θα έβαζε τον Μαυρωτά. Το βράδυ της Κυριακής πήρα ητηλέφωνο των Μαυρωτά και του είπα "δεν χρειάζεται να με αντικαταστήσεις θα πάω εγώ" και όταν μου είπε ότι "εσύ λες όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών" του είπα αυτό θα ψηφίσω στην επιτροπή άμυνας. Αν προστεθεί ο Θεοχαρόπουλος θα πάω εγώ στο απόγευμα, αν δεν συμβεί αυτό δεν πάει κανείς».

Ο βουλευτής του Ποταμιού είπε επίσης ότι «εγώ εισήγηθηκα να πάμε όλοι σε αποχή (σ.σ. στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών) και δεν μου απάντησε ο Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, μια από τις εισηγήσεις είναι ότι « δεν μας χρειάζεται η κυβέρνηση, έχει 151 βουλευτές για να ψηφίσει τη Συμφωνία και ότι θα αποφύγει ο Θεοδωράκης και ο Μαυρωτάς να είναι ο κρίσιμος 151ος βουλευτής».

Τι σημαίνει η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού

protothema

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ