Τι είναι τελικά αυτό το μυστικό κυβερνητικό sms που ακούμε;

Τι είναι τελικά αυτό το μυστικό κυβερνητικό sms που ακούμε;

Πολύς ο λόγος για το sms που στάλθηκε - σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου - από το Μέγαρο Μαξίμου με οδηγίες προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Το εν λόγω SMS δημοσίευσε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» τονίζοντας ότι εστάλη από το Μαξίμου την 1η Αυγούστου προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, περίπου 70 στελέχη, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το ηλεκτρονικό μήνυμα έχει ως εξής:

-Σε αντίθεση με την κατάσταση που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, η κατάσταση στο Μάτι εξομαλύνεται και το γενικότερο κλίμα βελτιώνεται.

-Ολοι οι αρμόδιοι υπουργοί είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και στήριξης των πληγέντων, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

-Η βασική αιτία της καταστροφής στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα. Γι’ αυτό και η «επιχείρηση μπουλντόζα» πρέπει να στηριχθεί από όλους.

-Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό ισοδυναμεί με συγγνώμη.

-Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό, να λέτε ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον έχει αποκλείσει και ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται παραιτήσεις αρμοδίων.

-Ολοι είναι απέναντί μας. Η Ν.Δ., το Κίνημα Αλλαγής, η Ενωση Κεντρώων. Μόνο ο Σταύρος μάς στηρίζει.

-Οι εκλογές δεν έχουν χαθεί και μπορούν να κερδηθούν. Στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι.

-Το Μακεδονικό δεν επηρεάζει την κυβέρνηση και τη λειτουργία της.

-Αν σας λένε αυτά που λέει ο Αδωνις, να λέτε ότι ο Αδωνις θα κάτσει στο σκαμνί.

-Θα πάρουμε την αναβολή της μείωσης στις συντάξεις.

 

«Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού το SMS που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, με «οδηγίες επικοινωνιακής διαχείρισης» προς στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού καταλογίζει στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη πως «έσπευσε να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, κάνοντας λόγο για “αποβράσματα” του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ξεχωριστή αναφορά σε μένα από τους του Μαξίμου! Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς; Αισθάνομαι Τιμή που με μισούν αυτά τα αποβράσματα που μισούν την Δημοκρατία και θέλουν να παρεμβαίνουν στην Δικαιοσύνη. Φυσικά τιποτε δεν θα πάθω διότι τιποτε δεν έχω κάνει και όσο και να απειλούν...
«Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης. Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν» απαντάει το Μαξίμου.

«Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν» συμπληρώνει.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου ανέφερε: «Το μόνο πράγμα που δεν έχει ισχυριστεί ακόμα η Ν.Δ. είναι πως έλαβε SMS από το Μαξίμου μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο».

Το μόνο πράγμα που δεν έχει ισχυριστεί ακόμα η ΝΔ είναι πως έλαβε SMS από το Μαξίμου μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο.
 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα