Στο χειρουργείο ο Σταύρος Θεοδωράκης για αφαίρεση όγκου στον προστάτη

O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη το απόγευμα της Τρίτης σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο καιρό στο 251 ΓΝΑ έγινε διάγνωση ύπαρξης όγκου και εκτιμήθηκε από τους γιατρούς ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί με τη σύγχρονη μέθοδο της ρομποτικής ιατρικής σε ιδιωτικό νοσοκομείο που διαθέτει εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό.

Σε σύντομη ανακοίνωση του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, που εκδόθηκε αργά το βράδυ αναφέρεται ότι "η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα της ουρολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου με επικεφαλής τον διευθυντή χειρουργό ουρολόγο κ. Βασίλειο Πουλάκη».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «θα ακολούθησει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Θεοδωράκης διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη ο οποίος θεωρείται χειρουργήσιμος και γενικά θεραπεύσιμος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα