Λουκάς Παπαδήμος: Μύλος με την κατάθεση του φρουρού! Τον διαψεύδει ο φρούραρχος της Βουλής

Απαντήσεις σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που τραυματίστηκε από έκρηξη παγιδευμένου φακέλου χτες το απόγευμα, επιχειρεί να δώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εξετάζοντας με πολύ προσοχή όλες τις παραμέτρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγχυση δημιουργήθηκε μετά την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών της φρουράς του κ. Παπαδήμου, ο οποίος έχει καταθέσει, πως χτες το πρωί, όταν παρέλαβε από το σπίτι του τον κ. Παπαδήμο, πήρε και τέσσερις φακέλους του, όπως προβλέπει η διαδικασία, για να ελεγχθούν στα ειδικά μηχανήματα της Βουλής.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού άφησαν τον κ. Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray, στο φυλάκιο δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την οποία πήγε και πάλι στην ΤτΕ όπου την παρέδωσε στον κ. Παπαδήμο.

Ο φρούραρχος της Βουλής ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια πάγια διαδικασία που δεν έχει ακολουθηθεί.

Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, η Αντιτρομοκρατική ζήτησε και έχει στην διάθεση της τα βίντεο από τις κάμερες της Βουλής, καθώς και τα στοιχεία από το μηχάνημα των ακτίνων, το οποίο καταγράφει ό,τι περνάει από εκεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση για το αποτέλεσμα της έρευνας, αλλά όπως έγινε γνωστό, αυτό θα ξεκαθαριστεί σύντομα.
Βίντεο ντοκουμέντο

Νωρίτερα, σήμερα, η εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο Λουκάς Παπαδήμος ξαπλωμένος στο φορείο, με το παντελόνι του σκισμένο στο ύψος του δεξιού μηρού και εμφανές το τραύμα, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση χθες το βράδυ.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα