Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Καμμένου

"Φωτιές" άναψαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, περί μη νομιμοποιητικής βάσης στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

«Έγινε αναγκαστικά η συνεργασία για συγκυριακούς και όχι για στρατηγικούς λόγους» δήλωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην εφημερίδα των Συντακτών. «Η αντίθεση (μνημόνιο-αντιμνημόνιο) πλέον ξεθωριάζει» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η επιμονή του Νίκου Φίλη να "καρφώνει" τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει τριγμούς, γι αυτό και το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να χαμηλώσει τους τόνους.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Real, ο Αλέξης Τσίπρας είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσαν την κοινή τους πορεία, αλλά συμφώνησαν παράλληλα να χαμηλώσουν το θέμα. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τονίζει μάλιστα, στο ίδιο μέσο, κυβερνητική πηγή.

Ωστόσο, η συζήτηση για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που αναμένεται να κλιμακωθεί έπειτα από το κλείσιμο της αξιολόγησης, έχει ήδη ανάψει. Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, με τη συνέντευξή του χθες στη Realnews, έθεσε ουσιαστικά τους όρους για να προχωρήσει στο μέλλον μια τέτοια εξέλιξη.

antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα