Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Δεν υπάρχει βάση για συναίνεση

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα του εκλογικού νόμου και της συνταγματικής αναθεώρησης.

«Όταν ο λαός στενάζει στα γκισέ τις εφορίας, τα προβλήματα είναι μεγάλα, για αυτά θα έπρεπε να συζητάμε και δευτερευόντως για εκλογικούς νόμους και τα υπόλοιπα», είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ στον πρωθυπουργό στη συζήτηση που είχαν μπροστά στις κάμερες εντός του Μεγάρου Μαξίμου.

«Και για αυτά θα συζητήσουμε, ό,τι θέλεις θα συζητήσουμε», ήταν η απάντηση του Αλ. Τσίπρα. «Υπάρχει μια συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια για το εκλογικό σύστημα και το Σύνταγμα. Απαιτείται διάλογος χωρίς αιφνιδιασμούς και συναινέσεις όπου μπορούν να υπάρξουν», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν υπάρχει βάση για συναίνεση, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται τέτοιο φως στον ορίζοντα», ήταν η απάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ. «Θα το προσπαθήσουμε και θα δούμε», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα