Κουρουμπλής: Εγώ πάντως δεν βλέπω γκάλοπ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας. Ο υπουργός Εσωτερικών υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών αποφάσεων, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως η κυβέρνηση θα καταφέρει σύντομα να προχωρήσει στην πρώτη αξιολόγηση.

Παράλληλα όμως, η κουβέντα είχε και μία... διαφορετική τροπή, μακριά από τα πολιτικά δρώμενα, απόδειξη πως όταν ένας άνθρωπος έχει χιούμορ και τολμά να αυτοσαρκαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει ευκολότερα τα όποια προσωπικά του προβλήματα.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, λοιπόν, ρωτήθηκε για τις δημοσκοπήσεις, με αφορμή συγκεκριμένα την πιο πρόσφατη που δημοσιεύεται σήμερα στα Παραπολιτικά.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης, παράλληλα όμως εμφανίζει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να σχολιάσει τα συγκεκριμένα δημοσκοπικά ευρήματα, λέγοντάς του "βλέπω κι εγώ γκάλοπ, τι να κάνω να μην τα δω τα γκάλοπ;". Τότε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε με αφοπλιστικό χιούμορ: "Εγώ πάντως δεν βλέπω και ως εκ τούτου δεν το βλέπω"!

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα