Κουτσούμπας: Την Πέμπτη πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες για δυναμική και μαζική συμμετοχή στις απεργίες και τα συλλαλητήρια της Πέμπτης, ενάντια στην προωθούμενη από την Κυβέρνηση μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό, απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωση του, «την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα. Τα εργοστάσια, τα μαγαζιά, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία, οι υπηρεσίες, τα γιαπιά. Κανείς να μην πάει στη δουλειά, συμμετέχοντας στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία».

Παράλληλα, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ ζητά από όλους να βγουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι ή να πυκνώσουν τα μπλόκα των αγροτών ανά την επικράτεια σημειώνοντας «την ίδια ώρα, να γεμίσουν οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων, με εργάτες, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Να πυκνώσουν τα μπλόκα της αγροτιάς σε όλους τους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της χώρας».

«Μόνον έτσι», όπως υπογραμμίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «θα μπορέσει να πιεστεί, θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο - έκτρωμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα