Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από τους εταίρους για την βρώμικη δουλειά

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσαν να την κάνουν επαρκώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την κάνει πάρα πολύ καλά» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας: «O ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από τους “εταίρους”, από την ΕΕ, από την αστική τάξη της χώρας μας, γιατί αυτοί επιλέγουν… Αν είχε περάσει τέτοια μέτρα μια κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν…».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νέο μνημόνιο, αντί να καταργήσει όπως έλεγε. Ελεγε ότι θα καταργήσει τους αντασφαλιστικούς νόμους και φέρνει και καινούργιο» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι «δεν είναι δύσκολο για το ΚΚΕ να χαϊδέψει αφτιά, άλλα κόμματα το κάνουν», διευκρινίζοντας ότι «εμείς δεν θα καθορίσουμε τη γραμμή μας ανάλογα με το αν την καταλαβαίνει η πλειοψηφία του λαού.» «Έχουμε σχέδιο ρεαλιστικό, και αυτό πρέπει να συνειδητοποιηθεί από τον κόσμο» υπογράμμισε.

«Να αξιοποιήσει τη δύναμη που έχει συμμετέχοντας στις εκλογές, αλλάζοντας συσχετισμούς σε σωματεία και διεξάγοντας συνδικαλιστική δράση για να οργανώσει την πάλη του» κάλεσε τον λαό ο γγ. του ΚΚΕ.

«Το κοινοβούλιο υπηρετεί το σύστημα» ξεκαθάρισε ακόμη ο κ. Κουτσούμπας, δηλώνοντας ότι «ο λαός πρέπει να πάρει την εξουσία, όχι όμως με τη σικέ επανάσταση του Τσίπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: