Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο.

Με ηλιοφάνεια και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένεται ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές αναμένονται λίγα φαινόμενα με ασθενείς βροχοπτώσεις, ευνοώντας ολιγοήμερες εκδρομές ή μονοήμερες εξορμήσεις.

Την 28η Οκτωβρίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες στα βόρεια ενώ στις νοτιότερες περιοχές 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.


Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ για το τριήμερο που ακολουθεί:

Tι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στη δυτική - κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και στην Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα βόρεια και τις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ και το Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες στα βόρεια ενώ στις νοτιότερες περιοχές 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα