Έληξε η παράταση για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Έληξε  η παράταση για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 2 μπορούσαν οι φορολογούμενοι να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός τους, ενώ έως αργά το απόγευμα μπορούσαν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019. 

Ειδικότερα οι φορολογούμενοι θα πρέπει:

- εφόσον επιθυμούν να μην επιβαρυνθούν με τα τέλη κυκλοφορίας, μέχρι σήμερα το μεσημέρι να προχωρήσουν σε δήλωση ακινησίας του οχήματός τους καταθέτοντας τις πινακίδες κυκλοφορίας. Εκτός, όμως, από τις πινακίδες κυκλοφορίας θα πρέπει να κατατεθούν στην εφορία στην οποία υπάγεται ο φορολογούμενος και τα εξής:

1. Δήλωση ακινησίας.

2. Η άδεια κυκλοφορίας

3. Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι η ακινητοποίηση του οχήματος γίνεται σε κλειστό ιδιωτικό χώρο καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη αυτού.

4. Θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του 2018

- να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019. Στην περίπτωση που δεν εξοφλήσουν έγκαιρα τα τέλη τότε θα τους βεβαιωθεί ως πρόστιμο το ισόποσο των τελών που αναλογεί στο όχημά τους. 

Η εξόφληση των τελών γίνεται αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος με το ειδοποιητήριο που έχει αναρτηθεί στο taxisnet και είναι προσβάσιμο με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον αριθμό φορολογικού μητρώου. 

Υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο ειδοποιητήριο και με τους κωδικούς taxisnet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα