Κύπρος: Αποκάλυψη - Σοκ για τον θάνατο της 21χρονης που πυροβολήθηκε από τον αδελφό της

Είναι η εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα στην οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά με θύμα την Μαρία Χάρπα και το αγέννητο παιδί της. Η Μαρία έπεσε νεκρή από σφαίρες από το στρατιωτικό τυφέκιο του αδελφού της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ALPHA, οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης διαπίστωσαν ότι τα μπροστινά φρένα του οχήματος που οδηγούσε το θύμα ήταν σπασμένα.

Κάτι που τουλάχιστον δημιουργεί υποψίες ότι κάποιος ήθελε να προκαλέσει κακό στην άτυχη νεαρή. Το στοιχείο αυτό είναι προφανές ότι οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το όχημα εξετάστηκε από ειδικούς, μετά από πληροφορία που έφτασε ενώπιον των ανακριτών. Την Δευτέρα το πρωί, μια μέρα πριν από την κηδεία της 21χρονης, το όχημα παραλήφθηκε από το σπίτι της οικογένειας. Λίγο αργότερα έγιναν οι εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν το ένοχο μυστικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ανακριτές θεωρούν ότι το κουβάρι της υπόθεσης κρύβει μια σειρά από  ύποπτεςσυμπτώσεις.

Κάτι το οποίο δένει και με μαρτυρίες που εξασφάλισαν από το περιβάλλον του φερόμενου ως θύτη και του θύματος.

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση όπου κάθε λεπτομέρεια θα πρέπει να διερευνηθεί με κάθε σοβαρότητα και μεθοδικότητα ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει διαπραχθεί το αδίκημα για να εξαχθούν τα συμπεράσματα που πρέπει ώστε να καταλήξουν οι ανακριτές στο τι ακριβώς έχει συμβεί» επισημαίνει ο  Χρίστος Ανδρέου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

«Οι εξετάσεις και οι ανακρίσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Αναμένεται να ληφθούν κι άλλες καταθέσεις ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων" αναφέρει ο κ. Ανδρέου.

Σε ό,τι αφορά στο φονικό G3 παραλήφθηκε από την Εθνική Φρουρά, καθώς θα εξεταστεί από πυροτεχνουργούς του στρατεύματος. Είχαν προηγηθεί οι εξετάσεις του εγκληματολογικού.

Παραδέχθηκε την εμπλοκή του ο 23χρονος

Μετά και την εξέλιξη αυτή ο 23χρονος έδωσε στους ανακριτές εκ νέου κατάθεση στην οποία όπως πληροφορείται η Cyprus Times παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που έκοψε τα φρένα του οχήματος της αδελφής του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια επειδή είχε βρει προηγουμένως τα ελαστικά του δικού του οχήματος ξεφούσκωτα και θεώρησε ότι ήταν ενέργεια της αδελφή τους, με την οποία είχαν κάποιες προστριβές.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που η 21χρονη δέχθηκε την σφαίρα από το G3, ωστόσο δεν είχε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο της.

O 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Πέμπτη 14 Μαΐου με τους ανακριτές να ζητούν την ανανέωση της κράτησή του για άλλες 8 ημέρες.

 

ΠΗΓΕΣ ALPHA, Cyprustimes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα