Κύπρος: Κοντά στην καρδιά το φονικό χτύπημα στην 31χρονη μητέρα

Κύπρος: Κοντά στην καρδιά το φονικό χτύπημα στην 31χρονη μητέρα

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος και η κοινωνία της Πάφου από τη στιγμή δολοφονία μιας 31χρονης μητέρας επτά παιδιών από τη Συρία, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Ο 43χρονος εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να είναι ο δράστης και όλη η Κύπρος είναι στο πόδι καθώς καταζητείται παντού.

Οι λεπτομέρειες από το στυγνό έγκλημα στην οδό Ηρακλέους στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου συγκλονίζουν καθώς κατά την διάρκεια του φονικού στο σπίτι βρίσκονται τρία από τα παιδιά της, ενώ μετά το μαχαίρωμα προσπάθησε να επουλώσει μόνη το τραύμα της, χωρίς όμως να τα καταφέρει και να πεθάνει μαρτυρικά μπροστά στα παιδιά της.

Η Κύπρος παρακολουθεί συγκλονισμένη το φονικό ενώ οι γείτονες, γνωστοί και φίλοι κάνουν λόγο για ένα σκληρό άνθρωπο τον φερόμενο ως δολοφόνο, πρώην άντρα της. Μάλιστα σύμφωνα με το alphanews οι μαρτυρίες φιλικών προσώπων της άτυχης 31χρονης πολύτεκνης μητέρας από τη Συρία συγκλονίζουν.

“Ο άνθρωπος το ξέραμε ότι δεν είναι σωστός, είχε πρόβλημα ο άνθρωπος και οι συμπατριώτες του προσπαθούσαμε να του πούμε ότι δεν πρέπει να κάνει αυτά τα πράγματα με την γυναίκα του και τα μωρά. Αλλά συνέχιζε”, λένε γνωστοί της οικογένειας.

“Μιλούσα μαζί του και του έλεγα να μην φωνάζει στη γυναίκα του και να προσέχει τα μωρά του”, ανέφερε κάποιος άλλος ενώ συμπατριώτες του ζευγαριού ανέφεραν ότι σε μια ύστατη προσπάθεια να εκτονωθεί κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στην 31χρονη και τον εν διαστάσει σύζυγο της, προσκλήθηκε συγγενής της οικογένειας που διαμένει στη Λευκωσία, ο οποίος φέρεται να μην πρόλαβε να αποτρέψει το άγριο φονικό.

Κύπρος: Τι δείχνουν τα ευρήματα της νεκροτομής

Όπως αναφέρει το cyprustimes διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές η νεκροτομή επί της σορού της 31χρονης γυναίκας από τη Συρία που εντοπίστηκε το πρωί σε λίμνη αίματος στο σπίτι της στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής στην Πάφο, από Λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας που είχε μεταβεί να την επισκεφθεί, καθώς την οικογένεια παρακολουθούσαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Η 31χρονη μητέρα, σύμφωνα με τα όσα κατέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση έχασε τη ζωή της από εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από νύσσον και τέμνον όργανο. Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν από την αρχή προς την κατεύθυνση του εν διαστάσει συζύγου της, επίσης αλλοδαπού, με τον οποίο είχαν έντονες προστριβές. Μάλιστα, στον εν διαστάσει σύζυγο είχε απαγορευτεί με απόφαση Δικαστηρίου να πλησιάζει τη γυναίκα και τα παιδιά. Ωστόσο φαίνεται ότι παραβίασε το διάταγμα αυτό του Δικαστηρίου χθες το βράδυ.

Αυτός είναι ο ύποπτος για τον φόνο

Η Αστυνομία καταζητεί τον HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στην Πάφο και παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

alphanewscyprustimes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα