Κύπρος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία του 14χρονου

Κύπρος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία του 14χρονου

Ανείπωτη θλίψη στην Κύπρο για τον άδικο θάνατο του 14χρονού Στυλιανού, ο οποίος δεν άντεξε την κακομεταχείριση από τον ίδιο του τον πατέρα και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, πριν απο λίγο καιρό η μητέρα του 14χρονου έφυγε από το σπίτι, εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Η φτωχή οικογένεια του μικρού χωριού της Λευκωσίας, έβγαζε τα προς το ζην της με αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες, και σε πολλές απο αυτές βοηθούσε και ο 15χρονος Στυλιανός. Ο έφηβος τον Σεπτέμβριο θα πήγαινε στην Α΄ Λυκείου.

Ο ίδιος επιθυμούσε πολύ να πηγαίνει στο σχολείο όμως οι αυστηροί κανόνες του σπιτιού και η αυστηρότητα του πατέρα του, τον ανάγκαζαν να λείπει συχνά και να κάνει πολλές απουσίες, αφού βοηθούσε στις δουλειές της φάρμας.

Χθες το βράδυ, ο αυταρχικός πατέρας της φτωχής οικογένειας, είπε στον 14χρονο Στυλιανό να πάει να ταίσει τα ζώα στη φάρμα και να την καθαρίσει. Το αγόρι υπάκουσε στην εντολή του πατέρα του, όμως δεν γύρισε ποτέ πίσω…

Σήμερα το πρωί, όταν ο πατέρας διαπίστωσε ότι ο μεγάλος του γιος δεν βρίσκεται στο σπίτι, έτρεξε προς την φάρμα και βρήκε το παιδί του κρεμασμένο μέσα στη φάρμα την οποία φρόντιζε.

Όταν ο αυστηρός πατέρας αντίκρισε το παιδί του έσπευσε να το οδηγήσει στο νοσοκομείο της Λευκωσίας, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο πατέρας έχει ένα κορίτσι, μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού και ένα αγοράκι, μαθητή της Δευτέρας Δημοτικού. 

Ο 14χρονος δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Όλη η κοινωνία της Κύπρου είναι συγκινημένη και απορεί πως έφτασε ένα παιδί να κάνει μια τέτοια πράξη.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα,  ενώ έχουν εμπλακεί και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών, οι οποίες φαίνεται να είχαν γνώση των προβλημάτων της οικογένειας.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα